Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Апельсиновий квас

З апельсина виходить смачний і ароматний квас. Через добу він уже буде готовий. Для кольору можна додати куркуму.

02.08.2017 21:09

Інгредієнти:
1 апельсин, 300 г цукру, 10 г пресованих дріжджів, 3 л кип’яченої охолодженої води.

Апельсин (помити, ошпарити окропом) зі шкіркою нарізати шматочками, покласти в трилітрову банку. Додати лимонну кислоту (на бажання, 1/4 ч. ложки), цукор і дріжджі. Залити все водою (залишити 4–5 см до горлечка). Накрити марлею і поставити в тепле місце на добу. Відтак процідити, розлити у пляшки, закрити і покласти в холодильник в горизонтальному положенні. Через добу квас готовий. Для кольору можна додати 3 ч. ложки куркуми. Виходить смачний і ароматний квас.

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly
Поділитися у соцмережах img img