Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Брауні у мікрохвильовці

Для приготування можна використати домашні консервовані пюре, перемелені абрикоси з компоту, потовчену полуницю або тушковане терте яблуко.

06.10.2017 11:35

Інгредієнти:
2 ст. ложки борошна, 3 ст. ложки какао, 2 ст. ложки цукру, 1 ч. ложка розпушувача, 12 ст. ложок фруктового пюре (приблизно 200 мл), по дрібці солі та ванілі.

Просіяти борошно, додати какао, цукор, розпушувач, ванілін, яблучне або інше пюре (наприклад, для дитячого харчування). Можна використати домашні консервовані пюре, перемелені абрикоси з компоту, протушковану потовчену полуницю або тушковане терте яблуко. Усе розмішати.

Якщо тісто надто густе, додати трошки води. Тісто має бути консистенції густої сметани, легке і повітряне. Можна додати півсклянки посічених горіхів.

Викласти у змочену водою силіконову форму розміром приблизно 10х16 см або іншу. Випікати можна у формочках для кексів. Поставити у мікрохвильовку, ввімкнуту на повну потужність, приблизно на 4 хв (трошки більше або менше). Зверху брауні має стати сухим і пружинити. Дістати з форми, порізати шматочками. Якщо поставити брауні у холодильник на кілька годин, його легко різати.

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly
Поділитися у соцмережах img img