Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

“Чорна” паска

Незвично, оригінально, цікаво та інтригуюче – спекти “чорну” паску. Але не насторожуйтеся – вона буде такою ж смачною, як і традиційна.

11.04.2017 16:01

Інгредієнти:
60 жовтків збити до білої піни, додати 1 скл. какао, або тертого молочного шоколаду, 3/4 скл. цукру, 3 скл. борошна й місити протягом півгодини. Потім долити 3/4 скл. розведених у молоці дріжджів і знову півгодини місити.

Вилити тісто у форму, поставити на 2 год у тепле місце, щоб виросло.

Пекти 1 год.

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly
Поділитися у соцмережах img img