Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Домашні шпроти

Смачні та безпечні аналоги магазинних рибних консерв можна легко приготувати вдома. Такі шпроти можна зберігати в холодильнику як консервацію в банках.

20.04.2017 18:04

Інгредієнти:
1,2 кг свіжомороженої кільки, 1 скл. олії, 2 ст. ложки солі, 1 скл. міцного чорного чаю, чорний перець.

Кільку почистити, помити, посолити й поперчити. У глибоку чавунну пательню налити олію, викласти рибу. Поверхня має бути рівною.

Залити склянкою міцного чаю і поставити в розігріту духовку. Готувати на маленькому вогні 40–50 хв. Готову рибу шумівкою перекласти в тарілку.

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly
Поділитися у соцмережах img img