Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Дуже шоколадний брауні

Коробочка ніжних тістечок, печива або цукерок, зроблених і прикрашених власноруч, – що може бути краще? Брауні мусить бути в цьому подарункові!

12.09.2017 10:16

Інгредієнти:
По 200 г шоколаду (какао 70%) і масла, 3 яйця, по 125 г борошна і цукрової пудри, 3–4 ст. ложки какао, дрібка солі, ваніль, горіхи.

Збити яйця з цукровою пудрою у піну. Шоколад і масло розтопити на водяній бані, злегка остудити і додати в яєчну суміш. Всипати какао й борошно, ваніль і перемішати до однорідності. Горіхи обсмажити на сухій сковороді і посікти, додати в тісто.

Чашу мультиварки змастити маслом і вилити тісто. Розрівняти. Встановити режим «Випікання» на 50 хв – 1 год. Після закінчення дати брауні трохи охолонути в чаші, потім перевернути на тарілку і розрізати радіально на 8–12 частин або вирізати фігурки. Тістечка виходять злегка вологими.

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly
Поділитися у соцмережах img img