Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Горіхове печиво

Під час випічки горіхи набувають особливого насиченого смаку та аромату, а ще створюють приємну скоринку на печиві чи кексах.

12.07.2017 19:04

Інгредієнти:
100 г масла, 1 яйце, 2 скл. борошна, 200 г горіхів, 100 г цукру, 1 ст. ложка сметани, 0,5 ч. ложки соди, ваніль, сіль.

Масло розтерти з цукром. Додати яйце, корицю, сіль, соду, сметану, перемішати. Додати половину горіхів (перед цим їх перетерти). Поступово додати борошно, замісити м’яке еластичне тісто, щоб не прилипало до рук. Тісто розділити на шматки, кожен скрутити рулетом, поставити на 30 хв у морозильник. Нарізати шматочками. Горіхи, що залишились, подрібнити ножем. Кожен шматочок тіста обкачати в горіхах і викладати на деко. Випікати приблизно 20 хв. Готове печиво можна полити розтопленим шоколадом.

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly
Поділитися у соцмережах img img