Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Холодник

У спеку не хочеться ані м’яса, ані гарніру… Приготуйте холодний суп – і всі домашні будуть в захваті від нього. Свіжий, кисленький, холодний і неймовірно смачний.

02.06.2017 21:33

Інгредієнти:
2 буряки (краще печених, можна варених), 4 яйця, 2 огірки, зелена цибуля, кріп, 1 л кефіру, сіль, перець.

Буряк помити, витерти, загорнути у фольгу, пекти за температури 180 °С до готовності (близько 1 год), потерти. Огірки і яйця порізати кубиками, зелень дрібно посікти. Усе скласти в каструлю, посолити, поперчити, залити кефіром, розмішати.

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly, PDF & Email
Поділитися у соцмережах img img