Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Ідеальне тісто на пироги

Це тісто можна зберігати в холодильнику. Вироби з нього довго не черствіють, мають приємний колір і чудовий смак.

27.07.2017 11:32

Інгредієнти:

3 яйця, 1 ст. л. цукру, 50 г дріжджів, 0,5 л кефіру або кислого молока, 1 пачка маргарину, 1 ч. л. погашеної оцтом соди.

Яйця з цукром збити, дріжджі розчинити в кефірі, маргарин розтопити й охолодити (оптимальна температура продукту – температура тіла, коли не пече).

Усе ретельно вимішати, додати соду. Знову добре вимішати, ввести по одній чотири півлітрові банки просіяного борошна. Вимішати до однорідної маси, що не липнутиме до рук.

Поставити тісто в холодне місце на 1,5–2 години. Розкачувати та виробляти пиріжки довільної форми з будь-якою начинкою (варення, гриби, сир, капуста тощо).
Випікати при температурі + 200 °C близько 20 хв.

Це тісто можна зберігати в холодильнику.

 

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly
Поділитися у соцмережах img img