Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Картопля “Човник”

Таку картоплю зручно готувати після свят, коли в холодильнику залишається по трошки всілякої смакоти, яка якраз підійде до цієї страви.

17.07.2017 19:07

Інгредієнти:
На 1 велику картоплину: по 1–2 ст. ложки обсмаженого бочка, сиру і зелені, 1 мале куряче або перепелине яйце, сіль, перець.

Картоплю ретельно вимити, обсушити, обгорнути фольгою, запекти до готовності. Вийняти, поздовж зрізати шапочку, чайною ложкою вибрати м’якуш, начинити сумішшю шматочків бочка, сиру і зелені, вибити зверху яйце, посолити, допікати у духовці до готовності яйця. Перед подачею можна посипати потертим сиром і зеленню.

 

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly, PDF & Email
Поділитися у соцмережах img img