Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Кімчі з огірків «Замість малосольних»

Страву можна їсти відразу або залишити за кімнатної температури для настоювання, тоді вона матиме насиченіший смак, а потім сховати в холодильник.

29.07.2017 20:11

Інгредієнти:

10 огірків (одного розміру, приблизно по 10 см або по 20 см, розрізані навпіл), 1 морквина, 4 зубці часнику, 1 цибулина або 0,5 пучка зеленої цибулі, 3 ст. ложки соєвого соусу, 2 ч. ложки солі, 1 ч. ложка цукру, 1 ч. ложка червоного гострого перцю, по 1 ст. ложці кунжуту і солодкої паприки.

Огірки помити, відрізати хвостики, розрізати навхрест, не дорізаючи до кінця 1 см. Рясно пересипати сіллю, залишити на 15–20 хв. Підготувати начинку: моркву натерти, як для салату «Морква по-корейськи», цибулю порізати дуже тонкими півкільцями, додати решту спецій, перемішати. Щедро заповнити начинкою розрізи в добре промитих від надлишків солі огірках. Страву можна їсти відразу або залишити за кімнатної температури для закисання, потім сховати в холодильник.

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly, PDF & Email
Поділитися у соцмережах img img