Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Курка «Святкова»

Запечена курка стане окрасою кожного святкового столу. А ароматна сирно-горіхова заправка з часником додасть їй неймовірного смаку.

11.04.2017 10:34

Курку випатрати, обтерти насухо рушником. Заправити в животик готову начинку, закріпити зубочисткою і запакувати у фольгу. Скропити лимонним соком. Курку покласти на деко – і в духову шафу на 1-1,5 години (залежить від курки).

Начинка: 1 маленьку головку часнику (3-4 зубчики) дрібно нарізати; приблизно склянка почищених та подрібнених волоських горіхів, сир – 200 г, майонез, сіль, спеції.

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly
Поділитися у соцмережах img img