Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Квас із ревеню

Ніщо так не тамує спрагу, як прохолодний, свіжий, з неповторною ревеневою кислинкою квас! Готується він кілька днів, тож варто зробити кілька порцій в різні дні.

25.04.2017 15:22

Інгредієнти:
800 г ревеню, 3 л води, 50 г родзинок (замість дріжджів), 200–300 г цукру.
Ревінь почистити, нарізати шматочками і залити теплою кип’яченою водою. Додати родзинки, цукор і залишити в теплі на 3–5 днів для зброджування. Потім розлити у пляшки, додавши в кожну 4–5 родзинок, і поставити в холодильник. Квас готовий, коли родзинки спливли, а пляшки стали твердими.

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly, PDF & Email
Поділитися у соцмережах img img