Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Мармелад «домашній» з натуральних соків

Пектин, корисний для організму інгредієнт рослинного походження, продається в аптеці як харчова добавка. Тому такий мармелад – не тільки смачний, а й корисний.

04.08.2017 11:24

Інгредієнти:

3 ч. ложки цедри апельсина і лимона, 150 мл води, по 70 мл соку апельсина, лимона і грейпфрута, 210 г цукру, 10 г пектину.

Цедру залити водою, варити 5 хв, відтак додати до неї соки, довести до кипіння. Окремо змішати цукор і пектин. Пектин, корисний для організму інгредієнт рослинного походження, продається в аптеці як харчова добавка. Додати суміш цукру з пектином у киплячий сік, мішати до повного розчинення цукру (близько 5 хв). Суміш залити у форми і поставити в холодильник для загусання. Готові цукерки обваляти у цукрі.

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly, PDF & Email
Поділитися у соцмережах img img