Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Масло з в’яленими помідорами

Таку закуску можна зберігати два тижні в холодильнику, або три місяці у морозилці. Різати гарячим ножем і класти на хліб.

30.08.2017 09:23

Інгредієнти:

200 г масла, 1 зубець часнику, 4 в’ялених помідора, кріп, петрушка.

Змішати дрібно порізаний червоний перець, в’ялені помідори, кріп, петрушку, часник. Можна додати гострий червоний перець. Вимішати з розм’якшеним маслом. Загорнути у харчову плівку або фольгу, зробити ковбаску, покласти в холодильник. Зберігати два тижні в холодильнику, або три місяці у морозилці. Різати гарячим ножем і класти на хліб.

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly, PDF & Email
Поділитися у соцмережах img img