Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Млинці із цвітної капусти

Млинці добре тримають форму, виходять пухкі і соковиті. Можна готувати також із вареної або замороженої цвітної капусти.

17.08.2017 11:24

Інгредієнти:
1 кг цвітної капусти, 2 яйця, 3 ст. ложки майонезу, 3 ст. ложки з чубком борошна, розпушувач на кінчику ножа. Можна додати терту цибулю, часник, твердий сир.

Розібрати капусту на дрібні суцвіття завбільшки з вишню, замочити у підсоленій воді на 1 год, злити воду, обсушити паперовими рушниками, дрібно посікти або перемолоти. Додати майонез, яйця, сіль, перемішати, ввести просіяне борошно і розпушувач.

Смажити на олії до золотистого кольору. Смакує зі сметаною. Млинці добре тримають форму, виходять пухкі і соковиті. Можна готувати також із вареної або замороженої цвітної капусти.

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly, PDF & Email
Поділитися у соцмережах img img