Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Млинці мереживні

Після смаження змастити млинці маслом і скласти, не залишати один на одному, бо можуть злипнутися.

05.11.2017 18:59

Інгредієнти:
0,5 кг борошна, 1 ч. ложка сухих дріжджів, сіль, 0,5 скл. олії, вода, масло.

Замісити тісто: у 0,5 л теплої води додати дріжджі, сіль, борошно. Добре перемішати, додати соняшнику олії, ще раз перемішати. Дати постояти 5–10 хв, щоб розійшлися грудочки. Відтак додавати воду, щоб тісто стало консистенції як для налисників. Млинці піднімаються, тому можна робити тісто рідшим. Після смаження змастити млинці маслом і скласти, не залишати один на одному, бо можуть злипнутися. Ці млинці дуже смачні з печінкою або просто зі сметаною.

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly, PDF & Email
Поділитися у соцмережах img img