Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Огірки «Корейці»

Завдяки специфічній приправі овочі набувають незвичного смаку, який дуже гармонійно поєднується з природнім смаком огірка.

10.07.2017 20:16

Інгредієнти:
3 кг огірків, 300 г моркви, 1,5 ст. ложки солі, по 250 мл олії та оцту (9%), 0,5 п. приправи для моркви по-корейськи, по 0,5 скл. часнику і цукру.

Невеликі огірки розрізати уздовж на 4 частини. Натерти моркву на тертці для моркви по-корейськи. Дрібно посікти часник. Додати решту компонентів. Ретельно перемішати, накрити кришкою і залишити на добу (не в холодильнику), іноді перемішувати. Потім скласти в півлітрові банки, стерилізувати 15 хв, закрутити. Закутати до повного охолодження.

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly
Поділитися у соцмережах img img