Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Овочеві оладки

Варіації оладок часто дивують зір і смак: з м’ясом, ягодами, яблуками, родзинками. Але такі, де овочі – не добавка, а основний інгредієнт – справжня смакота.

19.08.2017 08:54

Інгредієнти:

картопля – 3 великі картоплини, зелена цибуля, петрушка – по 1 пучку, один великий помідор, яйця – 3 шт., борошно (скільки візьме) – тісто має бути рідким, сіль – на смак, сода – 1 ч. ложка.

Подрібніть зелену цибулю, петрушку. Помідор (без шкірки) порізати на дрібні кубики, сиру картоплю потерти на дрібну тертку. Потім все змішати, додати яйця, борошно, соду, погашену в оцті, і сіль. Тісто має вийти некрутим. Смажити як невеличкі млинчики на сковороді.

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly
Поділитися у соцмережах img img