Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Патисони фаршировані

Патисон — несправедливо недооцінений овоч, а його смак насправді дуже цікавий. Овочі ж додадуть патисонам ще більшої пікантності.

10.08.2017 21:12

Інгредієнти:
Невеличкі патисони з ніжною шкіркою промити, розрізати вздовж на дві половинки, вийняти насіння. Для фаршу узяти селеру, моркву, пастернак та цибулю. Усе дрібно нашинкувати, спасерувати на олії, посолити, поперчити й нафарширувати патисони.

Потім скласти їх докупи, викласти в банку та залити маринадом. Зберігати у холодильнику.

Маринад: на 1 л води – 60 г солі та 50 г цукру.

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly
Поділитися у соцмережах img img