Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Печиво “Розкішне”

Поєднання хрусткої скоринки і м’якості робить печиво дійсно розкішним, дуже ароматним.

30.12.2016 22:04

Поєднання хрусткої скоринки і м’якості робить печиво дійсно розкішним. Воно дуже ароматне!

Інгредієнти:
Борошно житнє – 100 г
Борошно вівсяне – 100 г
Цукор коричневий- 80 г
Морква (терта) – 100 г
Горіхи грецькі – 60 г
Імбир – 1 ч. л.
Олія – 80 мл
Сода- 0,5 ч. Л.
Сіль (за смаком)
Сік лимонний – 2 ст. л.

Змішуємо вівсяне і житнє борошно, соду, сіль, цукор. Додаємо натерту на найдрібнішій тертці моркву і скроплюємо лимонним соком, перемішуємо. Додаємо крупно подрібнені горіхи та імбир, перемішуємо. Додаємо рослинне масло і замішуємо тісто. Місити тісто поки воно не збереться в грудку, якщо буде розсипатися і липнути, додайте ще трохи олії. Формуємо печиво невеликими кульками, трохи приплюснути, можна зробити візерунок картатий за допомогою звичайного ножа. Викладаємо на деко і випікаємо 15-20 хвилин при 180 градусів. Печиву даємо охолонути і смачного!

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly
Поділитися у соцмережах