Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Печиво з перцем до пива

Незвичайне печиво з пікантним смаком. Воно замінить чіпси, сухарики, горішки та інші традиційні пивні закуски.

22.11.2017 14:56

22Інгредієнти:

1 склянка борошна, 125г вершкового масла або маргарину, 100 г сиру, 1,5 ч ложки солі, червоний мелений перець.

Борошно, сіль і перець перетерти з маргарином, додати тертий сир. При необхідності додати кілька ложок холодної води, молока або сметани. Вимісити тісто і покласти на 30 хв у холодильник.

Розкотити в пласт товщиною 0,5 см і розрізати на смужки 1,5 х 7см. Верх злегка помазати водою або яйцем і можна посипати кунжутом або чищеним соняшниковим насінням. Випікати до світло-коричневого кольору. Незвичайне печиво з пікантним смаком.

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly, PDF & Email
Поділитися у соцмережах img img