Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Пряна рулька у пивному маринаді

Готувати рульку – дуже вигідна справа: м’ясо не дороге, його виходить багато, стравою наїдається чималенька компанія.

14.07.2017 19:26

Інгредієнти:
3 невеликі рульки. Маринад 1: по 2 морквини і цибулини, по шматку кореня петрушки і селери, 15 горошин духмяного перцю, 30 горошин чорного перцю, по 4-5 бутонів гвоздики і лаврових листків. Маринад 2: 1 л світлого негіркого пива, 5 ст. ложок меду, 0,5 стручка червоного гострого перцю, дві дрібки кмину, 1 ст. ложка соєвого соусу.

Вимочити рульки упродовж 2 діб у холодній солоній воді (3 ст. ложки на 3 л води). Перекласти у невелику каструлю, додати овочі і спеції (окрім гвоздики і лаврового листка), залити водою (щоб покрила). Варити 1 год, додати гвоздику, лаврове листя, сіль, варити ще 1 год. Вийняти, помістити у маринад 2 (змішати усі складники), залишити на 2 год. Перекласти рульки на деко, запекти за температури 200 °С протягом 1 год, час від часу поливаючи рідиною з дека.

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly
Поділитися у соцмережах img img