Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Румунська запіканка

Така запіканка завдяки яблукам дуже соковита, хоча спочатку процес випічки дивує своєю незвичністю. Адже класичного тіста тут немає.

19.07.2017 16:07

Інгредієнти:
По 1 скл. борошна, манної крупи та цукру, 2 ч. ложки розпушувача для тіста, 100 мл олії, 1 ч. ложка кориці, ваніль, 1 кг яблук.

Змішати всі сухі складники, яблука почистити і потерти. На дно глибокої форми (можна вистелити пергаментом) висипати 1/3 сухої суміші, викласти половину яблук, знову 1/3 суміші і решту яблук, а зверху решту суміші, полити олією. Поставити у розігріту до 180 градусів духовку і випікати приблизно 30-40 хв.

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly
Поділитися у соцмережах img img