Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Шарлотка з яблук без яєць

Під час приготування традиційні яблука можна замінити яблука грушами – шарлотка буде ніжнішою та ароматнішою.

11.11.2017 20:08

Інгредієнти:
По 1 скл. борошна, манної крупи, цукру, кефіру, 125 г маргарину (півпачки), 1 ч. ложка соди, 1 кг яблук, можна додати ванілін, корицю.

Яблука почистити, порізати невеликими шматочками. Змішати манну крупу, цукор, кефір, розтоплений маргарин. Додати борошно, погашену соду, перемішати. Висипати яблука і знову перемішати. Змастити форму маслом, посипати манною крупою. Викласти тісто і розрівняти ложкою. Випікати 1 год при 180 ºС, перевірити готовність зубочисткою. Можна замінити яблука грушами – шарлотка буде ніжнішою та ароматнішою.

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly, PDF & Email
Поділитися у соцмережах img img