Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Слабоалкогольна ягідна наливка

Наливка-асорті має багатий, насичений смак та яскравий рубіновий колір. Зберігатися вона може довгий час у прохолодному темному місці.

03.07.2017 21:34

Інгредієнти:
7 кг ягід (малини, смородини, вишень без кісточок або будь-яких інших) ягід засипати у бутель, пересипаючи 3 кг цукру, горлечко обв’язати тканиною і поставити на сонце на 3–5 днів, періодично струшувати.

Після початку бродіння поставити водяний затвор (або одягнути рукавичку і проколоти один палець) і залишити в темному місці на 30–40 днів до закінчення бродіння. Потім наливку профільтрувати, розлити в пляшки, закупорити. Зберігати у прохолодному темному місці.

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly
Поділитися у соцмережах img img