Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Спотикач

Навіть у спиртних напоях смородина не втрачає свого неповторного аромату, який не сплутаєш ні з яким іншим.

05.07.2017 22:47

Інгредієнти:

750 мл горілки, по 1 кг смородини та цукру, 3,5 скл. води.

Смородину перебрати, вимити, обсушити на рушнику, скласти в емальовану миску і потовкти, перекласти в полотняний мішок, щоб стік сік. З цукру і води зварити густий сироп, весь час знімаючи піну. У готовий сироп влити сік з чорної смородини і ще раз закип’ятити, зняти з вогню, влити горілку, добре розмішати. Поставити на невеликий вогонь і, не доводячи до кипіння, безперервно помішуючи, дати наливці загуснути. Після цього остудити, розлити у пляшки, закупорити й зберігати в сухому прохолодному місці.

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly
Поділитися у соцмережах img img