Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Справжній гуцульський борщ

Подаючи такий гуцульський борщ на стіл, у тарілку з гарячим борщем потрібно влити сметани і додати трохи шкварок.

11.11.2017 19:50

Інгредієнти:
53 г картоплі, 50 г свіжої капусти, 31 г буряків, 5 г сушених грибів, 10 г квасолі, 20 г моркви, 9 г петрушки (корінь), 20 г моркви, 18 г цибулі, 10 г жиру, 10 г томату-пюре, 1 г оцту, 2 г цукру, 0, 01 г чорного меленого перцю, 5 г солі, 10 г сметани, 400 г води та грибного відвару.

Капусту пошаткувати. Моркву, петрушку (корінь) та цибулю нарізати соломкою і пасерувати. Сушені гриби зварити, нарізати соломкою. Попередньо перебрану й замочену квасолю зварити до готовності. У киплячу воду покласти начищену і порізану кубиками картоплю, потім капусту й варити 15–20хв. Потім додати нарізані гриби разом з відваром, варену квасолю, тушковані з томатом, цукром та оцтом буряки, пасеровані моркву, цибулю і петрушку, розведене у воді або бульйоні пасероване борошно, заправити сіллю, чорним меленим перцем і варити протягом 5–7 хв. Подаючи на стіл, у тарілку з гарячим борщем влити сметани і додати трохи шкварок.

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly, PDF & Email
Поділитися у соцмережах img img