Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Суп з грибними пельменями

Смачний ароматний суп внесе різноманітність у перші страви, які ви зазвичай готуєте.

04.11.2017 17:53

Інгредієнти:
6 картоплин, по 1 морквині і цибулині, 2 лаврових листки, 5 горошин чорного перцю, 3 горошини духмяного перцю, зелень, сіль.
Для тіста: 1,5 скл. борошна, 150 мл води, 1 ст. ложка олії. Для начинки: 200 г грибів, по 1 морквині і цибулині, олія, зелень, сіль, перець.

До 3 л води додати 1 почищену цибулину, моркву, лаврове листя і перці горошком, посолити (1 ст. ложка солі). Варити на маленькому вогні приблизно 30–40 хв. У готовий бульйон додати почищену і порізану кубиками картоплю. Приготувати начинку для пельменів: помити і почистити овочі. Цибулю нарізати кубиками, посмажити на олії, моркву потерти і додати до цибулі, додати подрібнені печериці, тушкувати до готовності, насамкінець посолити і поперчити, додати порізану зелень, охолодити. Замісити м’яке тісто, зліпити пельмені. Тіста вистачає на 2 пельменниці, а обсяг начинки можна трішки збільшити. Коли картопля практично зварена, вкинути пельмені і варити до готовності. Залишки начинки можна вкинути в суп замість засмажки. Поперчити і додати трави.

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly, PDF & Email
Поділитися у соцмережах img img