Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Святковий рататуй

Овочі можна замінювати, додавати улюблені трави, насіння. Запікати їх чи парити. Або готувати всі інгредієнти окремо і змішати при подачі.

12.07.2017 20:31

 

Інгредієнти:
2 баклажани, 1 невеликий кабачок, 1 болгарський перець, 3 великі стиглі помідори, помідори чері для прикрашання, 50 мл сухого червоного вина, 1 цибулина, 2 зубці часнику, прованські трави, оливкова олія.

Баклажан почистити від шкірки, порізати на великі кубики, залити холодною підсоленою водою на півгодини, щоб позбутися гіркоти. Цибулю нарізати півкільцями, часник посікти. Кабачок почистити від шкірки та порізати кубиками. Розігріти сковорідку з оливковою олією, покласти баклажан, смажити 4 хв. Додати кабачок і смажити ще 3 хв. Додати цибулю, часник і подрібнений перець. Смажити ще кілька хвилин, помішуючи, додати сіль та трави. Додати помідори, попередньо знявши шкірку та вино. Тушкувати під кришкою протягом 5 хв. Викласти рататуй в глибоке деко, прикрасити помідорами чері та витримати у духовці 10 хв.

 

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly, PDF & Email
Поділитися у соцмережах img img