Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Свинина з яблуками

Смак свинини ідеально поєднується зі смаком та структурою кисло-солодких яблук. Тут головне – не пересмажити м’ясо та фрукти.

11.11.2017 20:14

Інгредієнти:
500 г свинини, 2 яблука, 1 цибулина, 2 ст. ложки олії,  2 лаврових лиска, 1 ст. ложка зерен гірчиці, пучок петрушки, сіль.

Свинину порізати поперек волокон на брусочки шириною 2 см. Яблука почистити, порізати брусочками. 1 ст. ложки борошна змішати з сіллю. Розігріти олію на сковорідці, обмажити м’ясо до золотистої шкірочки, додати подрібнену цибулю. Коли цибуля підсмажиться, посипати підсоленим борошном, трохи обсмажити. Додати яблука, смажити, поки вони злегка не карамелізуються. Готову страву страву приправити і посипати подрібненою зеленню.

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly, PDF & Email
Поділитися у соцмережах img img