Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Сирний суп з перцем і куркою

Сирний суп — надзвичайно смачна та проста страва. А солодкий перець та ніжна курятина тільки вдало доповнять його неповторний смак.

13.08.2017 18:15

Інгредієнти:

200 г плавленого сиру «Дружба», 250 г курячого філе, 350 г болгарського перцю, 300 г картоплі, цибулина, морквина, 50 г масла, 2–3 зубці часнику, зелень.

Куряче філе залити холодною водою (2 л), довести до кипіння, зібрати піну, трохи посолити і варити приблизно 20 хв. Цибулю і моркву порізати дрібними кубиками, картоплю – середніми, перець – короткою соломкою.  Відварене куряче філе вийняти з каструлі, нарізати шматками і знову викласти в каструлю з бульоном. Цибулю і моркву спасерувати на вершковому маслі. До киплячого бульйону додати картоплю, проварити 10 хв, додати перець, варити ще 5 хв, потім додати моркву і цибулю. Поступово вкидати нарізаний кубиками сир, постійно помішуючи ложкою до повного розчинення сиру.

Суп за потребою досолити, поперчити, можна додати вичавлений часник. Довести до кипіння і відставити з вогню. Гарячий суп розлити в порційні тарілки і посипати січеною зеленню.

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly, PDF & Email
Поділитися у соцмережах img img