Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Вершковий крем-суп із кабачків

Ніжний на смак і за текстурою суп-пюре буде улюбленим навіть у дітей, які не дуже люблять їсти овочі.

27.02.2017 11:58

Інгредієнти:
1 л бульйону, 200 мл вершків, 2 ст. ложки олії, 1–2 зубці часнику, 1 цибулина, по 1–2 картоплини і морквини, 4–5 невеличких кабачків, сіль, перець, грінки.

Овочі почистити, порізати. У каструлі розігріти олію, обсмажити посічений часник і цибулю, додати порізані овочі. Тушкувати 7 хв, помішуючи. Додати бульйон, варити до готовності овочів. Розігріти вершки. Відлити трохи бульйону. Овочі змолоти блендером до пюре. Розвести його бульйоном і гарячими вершками до потрібної густини. Прогріти, додати спеції, вимкнути вогонь, вкутати рушником, залишити на 30 хв.

Подавати із грінками.

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly, PDF & Email
Поділитися у соцмережах img img