Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Запіканка з черствого хліба

Смачна запіканка може вийти і з учорашнього чи й позавчорашнього хліба. Це той варіант, коли “чим старіший, тим кращий”.

09.03.2017 16:21

Інгредієнти:
200 г черствого пшеничного хліба, 250 г молока, 80 г масла чи маргарину, 60 г цукру, 4 яйця, 120 г родзинок.

Хліб нарізати шматочками, залити молоком і залишити на кілька хвилин. Потім додати масло, цукор, розтертий з яйцем, родзинки. Усе вимішати. На змащену маслом чи маргарином сковорідку насипати сухарі й викласти підготовану масу шаром завтовшки 3 см. Запікати в духовці 30 хвилин.

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly
Поділитися у соцмережах