Цікаво. Корисно. По-домашньому.
Кухня Рецепти

Зелені помідори із сюрпризом

Зелені помідори із вдало підібраним маринадом часто перевершують за смаком традиційні червоні. А ще вони приховують сюрприз!

10.08.2017 20:49

На дно банки покласти корінь хрону, петрушку, кріп, перець чорний горошком.

Для маринаду: 1 л окропу, 50–70 мл цту, 1–2 ст. ложки солі, 2–4 ст. ложки цукру. Помідори, часник, морква.

Помідори розрізати навхрест, але не до кінця. У середину помідора покласти часник (шматочок), моркву (кружальце).

Приготувати маринад (всі інгредієнти перемішати, закип’ятити), залити банки і стерилізувати 20 хв.

Додати в обране Зберегти в PDF
Print Friendly
Поділитися у соцмережах img img