Консервований горошок без довгої стерилізації. Перевірено: банки не вибухають!
Простий перевірений роками рецепт. Консервований горошок виходить дуже смачним, м’яким, а банки добре зберігаються і не здуваються.
Консервований горошок без довгої стерилізації
У киплячу воду покласти горошок і проварити до готовності. Розкласти горошок у півлітрові банки, залити тією ж водою, в які варився горошок, додати у кожну банку 1 ч. ложку солі і 1 ч. ложку цукру, лимонної кислоти на кінчику ножа. Банки стерилізувати 30 хв, закрутити.
Рецепт Алли Коплик
Читайте також:
-
Консервую за цим рецептом і квасолю, і горошок. Однаково смачно виходить!
-
Консервований горошок з аспірином. Рецепт, перевірений роками