Торт яблучно-листковий подобається усім моїм друзям і колегам. Схожий на “Наполеон”, але ще смачніший! Так, з яблуками треба трохи повозитися. Але як потім усі нахвалюють тортик! І вам раджу його спекти!
Лікер з полуниці не завжди вдається смачний. А цей – ну просто смакота! Бо готую його, як “Лімончеллу”, – на спирту. Рецепт лікеру з полуниці “Клубнічелла” – супер!
Смалець – цінний, натуральний і недорогий інгредієнт для випічки. Завдяки смальцю тісто залишає крихким і просто тане у роті, а ще довго не черствіє. Пропонуємо вашій увазі рецепти коржиків, печива, рогаликів, торта та бісквіту зі смальцем.
Простий перевірений роками рецепт. Консервований горошок виходить дуже смачним, м’яким, а банки добре зберігаються і не здуваються.
Ми зібрали для вас перевірені рецепти густого варення зі смородини. Способи приготування різні, порції – невеликі, тому можна випробувати одразу кілька рецептів та обрати для себе найкращий!
Порічківка – моя фірмова настоянка з червоної смородини (порічок), усіх гостей нею частую і всім подобається! Виходить солодкувата, але з кислинкою, дуже красивого насиченого кольору, міцністю 20-25 градусів.
Якщо не знаєте, що приготувати з кабачків, обов’язково збережіть цю публікацію! Тут п’ять смачних рецептів: запіканка, котлети, чебуреки, деруни і навіть торт із кабачків!
Дуже смачний консервований горошок, який взимку чудово смакуватиме у салатах. Рецепт – перевірений: закриваю так уже 10 років. Чудово зберігається всю зиму!
Консервований горошок і квасоля – дуже хороша заготовка. Відкрив баночку – і маєш готовий продукт (який не треба ні завчасно замочувати, ні варити) до салату, борщу чи рагу. А ще це просто смачно!
Як тільки починається сезон полуниць, готую лікер “Фраголіно” із полуниці. Подруги завжди просять рецепт, тому що такий напій подобається абсолютно всім жінкам! Магазинний досить дорогий, а свій, домашній, обходиться значно дешевше.
Якщо ви хочете приготувати густе полуничне варення, але не хочете проварювати його кілька днів, а зробити все за раз, просто чітко дотримуйтеся цього рецепту!
Колись ряжанку готували у печі. Зараз мало хто так робить, але спосіб приготувати смачну справжню домашню ряжанку в домашніх умовах.