Торт яблучно-листковий подобається усім моїм друзям і колегам. Схожий на “Наполеон”, але ще смачніший! Так, з яблуками треба трохи повозитися. Але як потім усі нахвалюють тортик! І вам раджу його спекти!
“Клубнічелла” – найсмачніший домашній лікер з полуниці. Готую за рецептом “Лімончелли”
Лікер з полуниці не завжди вдається смачний. А цей – ну просто смакота! Бо готую його, як “Лімончеллу”, – на спирту. Рецепт лікеру з полуниці “Клубнічелла” – супер!
Що спекти зі смальцю: рецепти коржиків, печива, рогаликів, торта та бісквіту зі смальцем
Смалець – цінний, натуральний і недорогий інгредієнт для випічки. Завдяки смальцю тісто залишає крихким і просто тане у роті, а ще довго не черствіє. Пропонуємо вашій увазі рецепти коржиків, печива, рогаликів, торта та бісквіту зі смальцем.
Консервований горошок без довгої стерилізації. Перевірено: банки не вибухають!
Простий перевірений роками рецепт. Консервований горошок виходить дуже смачним, м’яким, а банки добре зберігаються і не здуваються.
Густе варення зі смородини: перевірені рецепти від господинь
Ми зібрали для вас перевірені рецепти густого варення зі смородини. Способи приготування різні, порції – невеликі, тому можна випробувати одразу кілька рецептів та обрати для себе найкращий!
“Порічківка” – ароматна настоянка на порічках (червоній смородині)
Порічківка – моя фірмова настоянка з червоної смородини (порічок), усіх гостей нею частую і всім подобається! Виходить солодкувата, але з кислинкою, дуже красивого насиченого кольору, міцністю 20-25 градусів.
Що приготувати з кабачків: п’ять суперрецептів
Якщо не знаєте, що приготувати з кабачків, обов’язково збережіть цю публікацію! Тут п’ять смачних рецептів: запіканка, котлети, чебуреки, деруни і навіть торт із кабачків!
Консервований зелений горошок: закриваю так 10 років – ніколи не стріляє
Дуже смачний консервований горошок, який взимку чудово смакуватиме у салатах. Рецепт – перевірений: закриваю так уже 10 років. Чудово зберігається всю зиму!
Домашній італійський лікер “Фраголіно” із полуниці
Як тільки починається сезон полуниць, готую лікер “Фраголіно” із полуниці. Подруги завжди просять рецепт, тому що такий напій подобається абсолютно всім жінкам! Магазинний досить дорогий, а свій, домашній, обходиться значно дешевше.
Густе полуничне варення з цілими ягодами (рецепт без заморочок)
Якщо ви хочете приготувати густе полуничне варення, але не хочете проварювати його кілька днів, а зробити все за раз, просто чітко дотримуйтеся цього рецепту!
Як приготувати ряжанку в домашніх умовах: рецепт
Колись ряжанку готували у печі. Зараз мало хто так робить, але спосіб приготувати смачну справжню домашню ряжанку в домашніх умовах.
Салат з курячої печінки до святкового столу
Якщо хочете урізноманітнити свій святковий стіл і зробити нові закуски, приготуйте смачний салат з курячої печінки.
Компот з полуницею, м’ятою і лимоном “Полуничний мохіто”
Торік закрила кілька баночок полуничного компоту за новим рецептом “Полуничне мохіто”. І пошкодувала… що зробила так мало! Компот вийшов дуже смачний!
Три рецепти полуничного лікеру: “Фраголіно”, “Клубнічелла”, “Арома”
З полуниці можна приготувати дуже смачний ароматний домашній лікер. До вашої уваги три перевірені рецепти полуничного лікеру від господинь: “Полуничне фраголіно”, “Клубнічелла” та ароматний полуничний лікер з листям вишні.
Підбірка рецептів полуничного варення і джему
Сезон полуниці у розпалі! А отже час закривати на зиму полуничне варення. Ми зібрали для вас цікаві перевірені рецепти полуничного варення і джему.
Кекси на кефірі до чаю нашвидкуруч – простий рецепт
Що можна приготувати швидко до чаю? Звісно, кекси на кефірі! Простішого рецепту не придумаєш, а вдається смакота! Такий рецепт має бути у записнику кожної господині!
Полуничне варення: три рецепти з бабусиного записника
Ці рецепти полуничного варення перевірені роками. Варення виходить дуже ароматним, зберігає смак і запах свіжих ягід.
Дріжджові вареники на парі з вишнями: тісто ніжне, як пух
Вареники із дріжджового тіста, які готують на парі, – традиційна українська страва. І лише через це їх варто приготувати. А ще вони дуже смачні, бо тісто ніжне, як пух!
Рецепт 2 в 1: з однієї порції полуниці готую і лікер, і варення
Не маєте багато полуниці, а хочете приготувати і варення, і лікер? Тоді обов’язково збережіть цей хитрий рецепт! За ним з однієї порції полуниці і варення зробите, і смачний лікер!
Хочете приготувати густе полуничне варення? Приготуйте його на сковороді!
А ви вже готували варення на сковороді? Так можна готувати із будь-яких ягід, але найбільше мені подобається полуничне варення на сковороді. Воно швидко готується, виходить густим, яскравого кольору і має аромат свіжих ягід.